Hirdetés
Magyarország

Egyéni statisztikai visszatekintés a szerdai játéknapra



:

:

Hirdetés

Szerdán öt mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Egy kis visszatekintés a játéknap legjobb egyéni produkcióira a teljesítmény-indexek alapján.

A két legmagasabb teljesítmény-index értéket Brianna Fraser és Taylor Murray szállították. A Vasas kulcsfontosságú mérkőzést nyert meg 89-81 arányban a PINKK otthonában. Fraser VAL-mutatója 45-ös lett, 38 ponttal, 6 lepattanóval és 2 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát. Murray 25 pontot, 3 lepattanót és 10 gólpasszt jegyzett. Végül 42-es VAL-mutatóval zárta az összecsapást.

Fotó: kosarsport.hu

A TFSE-MTK otthonában az Atomerőmű KSC Szekszárd 88-68-as győzelmet aratott. Mindkét csapatban láthattunk kiemelkedő egyéni teljesítményeket. A fővárosi gárdában 38-as VAL-mutatóval Alisia Jenkins zárt. 27 pontot és 9 lepattanót ért el. Ezen felül kiharcolt 9 faultot. Marie Ruzickova szekszárdi oldalon 36-os teljesítmény-index értékkel zárt. Ezen a délutánon 24 pontot, 11 lepattanót és 5 gólpasszt jegyzett.

Az ELTE-BEAC Újbuda meglepte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT gárdáját, 70-68-as győzelmet aratott. Abigail Fogg 22 ponttal és 9 lepattanóval lett a fővárosi együttes legjobbja. A VAL-mutatója 32 értéket mutat.

Hirdetés