Hirdetés
Archivum

A Ros Casares Valencia nyerte a Spanyol Király Kupát:

:

Hirdetés

Világszínvonalú csatában a Ros Casares Valencia 2 ponttal legyõzte a Halcon Avenidát és ezzel elhódította a 2010-es Spanyol Király Kupát.

Óriási mérkõzést hozott a Spanyol Király Kupa döntõje. A találkozón végig a védekezés dominált, elsõsorban Amaya Valdemoro és Alba Torrens alkotott maradandót ebben a mûfajban. Az biztos, hogy a vasárnap esti zaragozai produkciójukat a sportág klasszikusai között fogják számon tartani.

Azonban nemcsak a védekezést, hanem az egész találkozót sokáig fogják emlegetni a mûkedvelõk, ugyanis a két csapat között 4 pontnál nagyobb különbség egyszer sem alakult ki. A salamancaiak kezdték jobban a találkozót, Le’coe Willingham és Sancho Lyttle remeklésének hála 35 percen át maguknál tartották a kezdeményezést.

Az utolsó 5 percben azonban érvényesült a Valencia hosszabb kispadja és bár az utolsó másodpercekben az erõnléti és fault problémákkal is küzdõ Avenida még támadott az egyenlítésért, végül nagy csatában 64-62-re megérdemelten hódította el a kupát a Ros Casares.

Eredmény

Perfumería Avenida – Ciudad Ros Casares Valencia 62-64

A döntõ legértékesebb játékosa (MVP) Laia Palau lett.

Hirdetés