Hirdetés
Archivum

Kezdõdnek az elõdöntõk Szlovákiában:

:

Hirdetés

Szerdán Szlovákiában kezdetét veszik az egyik fél harmadik gyõzelméig tartó elõdöntõ párharcok. A Kassa a Somorjával, míg a Pöstyén a Rózsaheggyel mérkõzik.

Könnyebb feladat felvezetni a GOOD ANGELS Ko¹ice – ©BK ©amorín párharcot. A kassaiak a hétvégén drámai csatában nyerték az EEWBL döntõjét. Nyilván nem könnyû egy ekkora érzelmi löketet adó siker után három nappal ismét pályára lépni. Mentálisan és fizikálisan is regenerálódni kell, hogy ezt követõen ismét fel lehessen pörögni. Ugyanakkor a két csapat között olyan mértékû a tudáskülönbség, hogy vélhetõen a Kassának így is reális cél lehet összesítésben 3-0-val a fináléba kerülni.

A másik ágon a Pie¹»anské Èajky – MBK Ru¾omberok párosításban viszont nagyon nehéz jósolni. Sokáig úgy nézett ki, hogy a pöstyéni gárda idén erõsebb lesz. A téli rózsahegyi erõsítések, amikor amerikai légiósok érkeztek, azonban jelentõsen csökkentették a különbséget a felek között. A Szlovák Kupa elõdöntõjét még januárban a Pöstyén nyerte. Ezt követõen azonban a bajnoki középszakaszban mindkét meccset a rózsahegyiek hozták. Elõzni már nem tudtak, a pályaelõny így a Pöstyénnél lesz. Az MBK Ru¾omberok színeiben Bozóki Bettina teljesítményét is követhetjük.

Hirdetés