Hirdetés
Archivum

Kuttor Enikõék a WNIT legjobb 16 csapata között:

:

Hirdetés

Az elmúlt két napban rendezték a WNIT második körének mérkõzéseit. A Duquesne Kuttor Enikõvel a soraiban a Georgetown otthonában 69-66-os gyõzelmet aratott és ezzel ott van a sorozat 16 legjobb csapata között. A következõ körben, csütörtökrõl péntekre virradóra a St. John’s lesz az ellenfél.

Fotó: goduquesne.com

Fotó: goduquesne.com

Fordulatos mérkõzés alakult ki, ahol az elsõ negyed végén 20-15-re a Georgetown vezetett. A második etapot 14-0-val indította a Duquesne. Az ekkor megszerzett elõny a félidõig kitartott, amikor 39-34 állt az eredményjelzõn.

A harmadik negyedet kiegyenlített küzdelem jellemezte, árulkodó adat, hogy kétszer volt döntetlen és hatszor változott a vezetõ csapat kiléte ebben a 10 percben. A záró szakasznak a Duquesne 54-50-es elõnyérõl vágtak neki a felek. A Georgetown alakulatának 62-60-nál volt labdája az egyenlítéshez vagy a fordításhoz, de szerencsére ezzel nem éltek.

A hajrában õrizte elõnyét a Duquesne és végül 69-66-os sikert aratott. Történelmi tett volt, hiszen ezzel megszületett a szakmai program 500. Divízió I-es gyõzelme. Kuttor Enikõ 17 percet töltött a pályán és ez idõ alatt 11 lepattanó, illetve 2 pont és 3 gólpassz került a neve mellé. Gratulálunk!

Hirdetés