Hirdetés
Archivum

Péntektõl Göcsej Kupa:

:

Hirdetés

Péntektõl vasárnapig kerül sor Zalaegerszegen a Göcsej Kupára, ahol a hölgyeknél a ZTE NKK, az Atomerõmû KSC Szekszárd, a PEAC-Pécs és a bosnyák bajnok Play Off Sarajevo vesz részt.

Egy héttel a bajnoki rajt elõtt minden magyar résztvevõ számára nagyon fontos a torna, hiszen gyakorlatilag ezek az utolsó lehetõségek arra, hogy felkészülési meccseken tudjanak gyakorolni a csapatok.

A mezõnybõl az elmúlt hétvégén minden együttes pályán volt. A Zalaegerszeg Zágrábban szerepelt és aratott jó védekezéssel szép gyõzelmet. A Szekszárd és a PEAC pedig a Sió Kupán vett részt, ahol ezen két gárda vívta a finálét. Amikor vasárnap ismét összemérik az erejüket, az a felkészülési idõszakban már a harmadik meccsük lesz egymás ellen. Ez a párosítás azért pikáns, mivel az elsõ bajnoki fordulóban PEAC-Szekszárd összecsapásra kerül sor.

Érdemes néhány mondatban bemutatni a bosnyák csapatot, hiszen õk talán kevésbé ismertek olvasóink számára. A Play Off Sarajevo az elmúlt évadban összességében magabiztosan nyerte meg hazája bajnokságát, az Adria Ligában viszont nem ment nekik. 10 mérkõzésen 3 gyõzelem és 7 vereség volt a mérlegük, amivel a csoportkör végén búcsúztak is. Õk az elmúlt hétvégén Szerbiában Vrbas (Verbász) városában szerepeltek egy tornán, mely során a hazaiakat és a Radivoj Korac gárdáját is legyõzve végeztek az élen. Ezen a tornán a Vasas is részt vett. Tavaly egy szerb légiósuk volt és idén is hasonló felállásban készülnek.

A Göcsej Kupa nõi tornájának programja

Szeptember 23, péntek
15:45 Atomerõmû Szekszárd – ZTE NKK
19:45 PEAC-Pécs – Play Off Sarajevo

Szeptember 24., szombat
16:00 ZTE NKK – PEAC-Pécs
20:00 Atomerõmû KSC Szekszárd – Play Off Sarajevo

Szeptember 25. vasárnap
10:00 Play Off Sarajevo – ZTE NKK
11:45 PEAC-Pécs – Atomerõmû KSC Szekszárd

Hirdetés