Hirdetés
Magyarország

Raksányi Krisztina: Mindenki éhes a kosárlabdára:

:

Hirdetés

A magyar válogatott sajtónyilvános edzését követően Raksányi Krisztina csapatkapitány a FEOL.hu portálnak nyilatkozott a várakozásairól.

Nagyon jó újra itt lenni és együtt dolgozni a lányokkal. Március elején leállt az egész bajnokság, s azóta nem sikerült csapatban edzeni. Nem feltétlenül baj, hogy most zajlik ez az edzőtábor, nincs senki elfáradva, kiégve, mindenki alig várta, hogy jöhessen, hogy társakkal tudjon kosárlabdázni. Miután közelebb is került ez a tábor a novemberi selejtezőhöz, talán jobban megragad az emberek fejében az elvégzett munka. A csapategység fontos tényező, amivel nincs probléma.

– nyilatkozta Raksányi Krisztina, majd hozzátette: éhesen, jó formában érkeztek a játékosok Székesfehérvárra.

Mindenki éhes a kosárlabdára, szépen dolgoznak a lányok, s a hangulattal sem lesz probléma. Mindenképpen szeretnénk győzni novemberben, mert kulcsfontosságú lesz számunkra a hollandok elleni meccs. Jó állapotban vagyok, egész nyáron minden nap edzettem valamit, a kapott program szerint készültem. Az utolsó három hetet arra használtam fel, hogy felkészítsem magam a napi két edzésre. Írtam magamnak egy programot, kiraktam a falra, reggel edzettem, ebédeltem, aludtam, délután edzettem, beleerőltettem magam az edzőtábor ritmusába.

– összegzett a győri együttestől távozó játékos, akinek most nincs csapata, de a a FEOL.hu portál összeállítása megjegyzi: minden bizonnyal külföldön folytatja. Lengyel, török és francia ajánlatai vannak.

Hirdetés