Hirdetés
Európa

Pénteken debütálnak Aleksandra Crvendakicsék:

:

Hirdetés

Pénteken a Charnay ellen lejátssza első felkészülési mérkőzését a Lyon. A francia Euroliga gárdában szerepel a Sopront hat év után elhagyó Aleksandra Crvendakic.

A lyon-i együttesnél augusztus eleje óta zajlik a munka. Egy kis hegyi csapatépítő program után múlt hétfő óta már a csarnokban klasszikus csapatedzésekkel. Crvendakic szerdán csatlakozott a társaihoz.

A klub az évnyitóját szombaton tartotta egy kalandparkban, ahol Tony Parker elnök mindkét együttesét megvendégelte, tehát a lyon-i LDLC ASVEL női, illetve az ASVEL férfi csapatát.

A szerdai találkozón a lelátón korlátozott számban lehetnek szurkolók. Az érdeklődők a szabad helyekre online válthatnak jegyet 5 euróért. A belépő mellé mindenki kap ajándékba a lyon-i klub logójával ellátott maszkot. 11 éves kor felett kötelező lesz a csarnokban a maszk viselése, illetve több fertőtlenítő pontot is felállítottak. A nem egy háztartásban élőknek pedig egyméteres távolságot kell tartani.

A Lyon csapatához kapcsolódó hír, hogy Marieme Badiane gyermeket vár és így nem számíthatnak a játékára. A pótlásáról egyelőre nem született döntés, ugyanakkor több nyilatkozatban elhangzott, hogy a klub kapcsolatban áll a korábbi amerikai légiósával Alysha Clark-kal, de aláírt szerződés még nincs.

Fotó: ldlcasvelfeminin.com

Fotó: ldlcasvelfeminin.com

Fotó: ldlcasvelfeminin.com

Hirdetés