Hirdetés
USA

Folytatnák győzelmi szériájukat Aho Nináék:

:

Hirdetés

Vasárnap a Duquesne a Saint Francis University csapatát fogadja. Sorozatban kilencedik győzelmükre készülnek Aho Nináék.

A bevezetőben említett kilencedik siker a második leghosszabb győzelmi széria lenne a szakmai program történetében. Az első a 2015/16-os évad 15-ös szériája. A csarnokának felújítása miatt klasszikus értelemben vett hazai pályája nincs idén a Duquesne gárdájának és a menetelés értékét növeli, hogy hat idegenbeli sikere van eddig az együttesnek.

A Duquesne remek győzelmeinek a titkát elsősorban abban érdemes keresni, hogy kiválóan osztják el a terheket a játékosok. Heten átlagolnak 7 és 14 pont között. A konferenciájukban a legtöbb gólpasszt osztják ki. Emellett a védekezésre sem lehet panasz, az ellenfeleket sikerül alacsony mezőnymutatón tartani. Átlagban mindössze 38.4%-al dobnak.

Aho Nina nyolc mérkőzésen lépett pályára. Ezeken 27.4 perc alatt 7.6 pont, 3.4 lepattanó és 3.9 gólpassz az átlaga.

Vasárnap nagy esélyes a Duquesne. A rivális egy alacsonyabban jegyzett szakmai program, akiket rendszeresen szoktak verni. Az örökmérleg 26 győzelem és 6 vereség. Ráadásul a Saint Francis idén mindössze két találkozót tudott megnyerni.

Fotó: goduquesne.com

Hirdetés