Hirdetés
Magyarország

Helyzetjelentés Horváth Bernadett állapotáról:

:

Hirdetés

Az NKE-FCSM Csata hivatalos Facebook oldalán készült minap egy videós interjú Horváth Bernadettel. A fővárosi klub csapatkapitánya agyrázkódást szenvedett, amikor az Aluinvent DVTK otthonában megvívott bajnoki rangadó második negyedében összefejelt Szücs Rékával.

“Napról napra jobban érzem magam. Most is az orvostól jöttem, kaptam még két üveg infúziót. Átestem egy-két vizsgálaton, de szombathoz képest jobban érzem magamat.” – fogalmazott a beszélgetés elején Horváth Bernadett. A mérkőzésről készült élőképes közvetítésben nem sok minden látszódott az ütközésből. A Csata csapatkapitánya így idézte fel a jelenetsort:

“Blokk szituáció jött volna. Én vezettem volna hátra a labdát, pörögtem-forogtam, Szücs Rékával történt  az ütközés. Neki innen kívánok jobbulást. Úgy tudom az orra zúzódott. Abban a szituációban összefejeltünk, én jobbra, Ő balra. Utána arra emlékszem, hogy a masszőrünk Attila vitt le a kezében.”

Az NKE-FCSM Csata vasárnap 17 órától az Atomerőmű KSC Szekszárdot fogadja a Ludovika Arénában. A találkozóhoz kapcsolódva egy komoly jótékonysági akcióra is sor kerül. Kérdés azonban, hogy Horváth Bernadett a pályán tudja-e segíteni a társait.

“Jelenleg nem edzem. Még vár egy pár vizsgálat rám, most pontosat nem tudok mondani.” – mondta a válogatott irányító.

Hirdetés