Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Benke Sára számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda “karaténblogot” indított, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Benke Sára osztotta meg gondolatait.

Mint ismert, Benke Sára még október közepén az egyik edzésen szerencsétlenül ért földet egy felugrás után és elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Az egész szezont ki kell hagynia az ELTE-BEAC Újbuda játékosának. Február végén beszélt az állapotáról és az addig végzett rehabilitációs munkáról a klub Facebook oldalán. Az alábbi beszámolóban ezen a téren is frissebb információkkal szolgált.

Hazajöttem Kaposvárra a családomhoz és valószínű itthon is leszek amíg újra ki nem nyitnak a kondi- illetveedzőtermek. Élvezem a családommal töltött időt, hiszen az elmúlt években nem voltam ennyit itthon, mint most, de azért nagyon várom már, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba. A napjaim nem sokat változtak karantén idején sem, ugyanúgy minden reggelt a gyógytornával kezdek, ez ki is tölti az egész délelőttöm. A gyógytornászom, Kati nagyon jó feladatokat tud kitalálni, nagyon élvezem a közös munkát.Utána általában a konyhában készítünk valami finomat itthon, amit egy kis pihi követ. Délután segítünk a ház körüli munkákban, utána pedig vár még rám egy kis erősítés, nyújtás. Néha előkerülnek a régi fényképek, videók is, amiken mindig jókat kacagunk.

Hála Istennek a körülményekhez képest jól haladok a rehabilitációval. A dokimmal is egyeztetve a napokban elkezdtem kocogni, joggingolni és 2 órás sétákat teszek. Egyre többször merészkedek le az atlétikapályára vagy ki, a szabadba ahol tudok dolgozni a mozgásomon. A kosárlábával még várnom kell egy kicsit, de hamarosan elő fog kerülni a labda is! Közel 175 napja, hogy megsérültem – de kiszámolja, mikor volt már. Nagyon izgatott vagyok, nagyon várom már a következő szezont! Alig bírok magammal, sokszor úgy kellvisszafogni, hogy türelem, ami valljuk be, nem az erősségem, de most ebben is tudok fejlődni.
A következő évad szerintem nagyon izgalmas lesz, hiszem mindenki ki van éhezve a munkára és a kosárlabdára, és jobban megfogja becsülni, értékelni azt, amije van. Addig is, nagyon fontos, hogy figyeljünk oda, vigyázzunk egymásra, magunkra és tartsuk be a játékszabályokat, hiszen ezek a szabályok a mi érdekeinket szolgálják! Maradjunk otthon és ne felejtsünk el minden este 8-kor tapsolni a hőseinkért!!

olvasható Benke Sára beszámolója.

 

 

Hirdetés