Hirdetés
Magyarország

Értékelések a Sopron – Vasas összecsapást követően:

:

Hirdetés

A címvédő Sopron Basket a válogatott szünetet követő bajnoki fordulóban 95-60-ra múlta felül a Vasas Akadémiát. Nyilatkozatok a mérkőzést követően.

Sopron Basket – Vasas Akadémia 95-60 (27-16, 24-5, 14-21, 30-18)

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Gratulálok a Vasasnak! Sok olyan helyzetet és szituációt teremtettek nekünk, amit ma nem jól kezeltünk. Sokszor vertek minket egy-egyben, pedig becsülettel felkészültünk belőlük, de nem tudtuk megvalósítani azokat a feladatokat, amiket terveztünk. Kudarcot vallottunk ebből a szempontból. Vissza kell találnunk a játékunkhoz, motivált játékosokat szeretnék látni a pályán! Azt éreztem sokszor hogy nem a kellő energiával játszottunk, borultak az értékek a fejekben. Pontokat akartunk szerezni mindenáron, amivel nincs gond, ezért is szeretjük ezt a játékot, de nem szabad elmenni azon feladatok mellett, amik miatt tartunk most ott, ahol. Tudunk ennél sokkal jobban is játszani! Megértem azt is, hogy 2-4 hétig nem volt együtt a csapat, mely kihatással volt a játékra, de e mögé nem lehet elbújni! Dolgozunk tovább, csütörtökön sokkal jobb játékkal szeretnénk előállni! Sok sikert kívánok a Vasasnak, hogy elérjék a jövőben céljaikat!

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Sajnos pont úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy nem szerettük volna. Nagy energiával akartunk küzdeni, mindent megtenni egy ilyen csapat ellen, amivel partiban lehessünk. Ez nem történt meg, kicsit rosszul álltunk hozzá a mérkőzéshez. A szünetben próbáltuk összeszedni magunkat. A Sopron nem volt már olyan motivált 30 pontos különbségnél, és ezt sikerült kihasználnunk. Sok olyat mutattak a fiatalok, mely biztató a jövőre nézve. Gratulálunk a Sopronnak, készülünk az előttünk álló feladatokra!

Tina Krajisnik-Jovanovic (Sopron Basket): Gratulálok a Vasasnak, szépen kosárlabdáztak! Nyertünk, aminek örülhetünk, de nem vagyok elégedett. Főleg a második félidőben vétettünk rengeteg védekezési hibát. Tudjuk mit kell tennünk, mire vagyunk képesek. Fókuszálnunk kell a feladatokra és keményen dolgozni tovább!

Tóth Orsolya (Vasas Akadémia): Az első félidőt nagyon rosszul kezdtük, támadásban és védekezésben egyaránt. A harmadik negyedben sokkal jobban játszottunk, felszívtuk magunkat, próbáltunk mindent megtenni, ami tőlünk telhet.

Forrás: kosarsport.hu

Hirdetés