Hirdetés
Utánpótlás

Idén 25. alkalommal rendezi meg nyári táborát a Soproni Darazsak Sportakadémia:

:

Hirdetés

Idén 25. alkalommal rendezi meg az iskolai tanévet követően napközis jellegű kosaras nyári táborát a Soproni Darazsak Sportakadémia, ahova olyan lányok jelentkezését is várják, akik még nem kosárlabdáznak.

A Sportakadémia kisdarazsai mellett várják az ovit elhagyó és szeptemberben iskolás korba lépő, illetve már kisiskolás (2011-es születésűek és fiatalabbak) leányok jelentkezését is, akik egy vidám közösségben, játékos formában, változatos programok kíséretében, szívesen kipróbálnák szeretett sportágunkat!

XXV. NYÁRI NAPKÖZIS KOSÁRLABDA TÁBOR

Dátum: 2022. június 20-24. és június 27-július 1.

Étkezés: meleg ebéd (főétel, limonádé, gyümölcs/müzli szelet)
A tábort vezetik: Utánpótlás edzőink
A tábor részvételi díja egy hétre: 25.000.- Ft
A tábor részvételi díja két hétre: 45.000.- Ft

Az összeg magába foglalja a terembérlet, az éttermi meleg ebéd, a foglalkozások, a szervezés alatt álló program költségeit, valamint a tábor emblémájával ellátott póló árát.

A táborban (2022. szeptemberétől nézve) általános iskolás, alsó tagozatos gyerekek, lányok vehetnek részt. A tábor minden nap 8.00 – 16.00 óra között tart.

Jelentkezni a mellékelt lap kitöltésével, és a szaggatott vonal alatti rész leadásával lehet az edzőknél, a Sportirodán (Novomatic Aréna), vagy emailen: media@sopronidarazsak.com

Jelentkezési határidő: 2022. május 15.
Fizetési határidő: 2022. június 3.

Nyári Tábor 2022. – Jelentkezési lap (PDF) letöltése

A szervezők kérik, hogy az alábbi táboroztatáshoz szükséges szülői nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal a tábor első napján!

2022_nyari_tabor_szuloi_nyilatkozat

Hirdetés