Hirdetés
USA

Nehéz rivális ellen folytatják Szörényi Lauráék:

:

Hirdetés

Szombaton az UMSL Tritonok együttese Szörényi Laurával a soraiban a Kentucky Wesleyan vendége lesz.

Múlt héten az UMSL a Purdue Northwest otthonában aratott 62-52-es sikert. Akkor azzal fejeztük be összefoglalónkat, hogy pontatlan lett a találkozó jegyzőkönyve. Szörényi Laura (16 pont, 3 lepattanó és 3 gólpassz) két pontját nem rögzítették fel. Azóta szerencsére javították a statisztikai lapot, mely IDE KATTINTVA elérhető. Az Egyesült Államokban kiemelten fontos a játékosok teljesítményének megítélésében a statisztika, ezért is van jelentősége minden egyes adatnak.

A javított számokkal Laura teljesítményét követő blog készített egy remek összefoglalót. A GLVC (Great Lakes Valley Conference) részletes statisztikáit figyelve Szörényi Laura több listán is szerepel. “Kezdjük a talán legfontosabbal. A pontátlag tekintetében már befér a jegyzett top 30-ba. A 27. helyen tanyázik a 11,3-as mutatójával. Érdekes mutató még a gólpasszok gyűjtése, itt ötös holtverseny után a 14. Jegyzik még a játszott percek mutatói közt is. Az első UMSL-évében volt ennyit a pályán, 34 és fél perce a 7. helyre jogosítja fel.” – fogalmaz a blog összeállítása.

Szörényi Laura a legutóbbi találkozón ujjsérülést szenvedett és egész héten rögzítő kötést kellett viselnie. Nem csak emiatt mondhatjuk azt, hogy nehéz mérkőzés jön szombaton. A Kentucky Wesleyan tavaly nyerte a Great Midwest Konferencia alapszakaszát. A legnagyobb pontátlaggal rendelkező gárda voltak és több játékosuk kapott egyéni elismerést is. A csapatuk 2013-ig volt a Great Lakes Valley Konferencia tagja, akkor váltottak a Great Midwest Konferenciára. Az idei szezonra 10 mérkőzést kötöttek le konferencián kívül és négy csapattal, közte az UMSL Tritonokkal, mérkőznek a GLVC mezőnyéből. Ebben az évadban még veretlenek.

Fotó: Davenport WBB

Hirdetés