Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor az Aluinvent DVTK – TFSE-MTK összecsapás után:

:

Hirdetés

Vasárnap egy mérkőzésre került sor a hazai élvonal 12. fordulójában. Ezen az Aluinvent DVTK 85-74-re verte a TFSE-MTK gárdáját. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

Aluinvent DVTK – TFSE-MTK 85-74 (30-12, 18-19, 14-25, 23-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Vegyes érzelmeim vannak, ugyanis az első negyed után úgy tűnt, eldöntöttük a mérkőzést. Működtek a támadásainak és jól is védekeztünk. Aztán hiába kértem, a második félidőt nem úgy kezdtük, ahogy kellett volna, döcögőssé vált a támadójátékunk. Azért azt ne felejtsük el, hogy kellemetlen stílusú ellenfelünk ma sem adta olcsón a bőrét. Három negyeden keresztül gyakorlatilag ritmustalanul játszottunk, és így is hoztuk a mérkőzést. Ebben rejlik a csapat ereje, hogy nem kimondottan jó játékkal is tudunk meccseket nyerni. Karácsony után azon fogunk dolgozni, hogy a játékunk is javuljon.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Gratulálok a csapatomnak, hiszen sikerült szoros meccset játszanunk a nagyszerű játékosokat felvonultató DVTK ellen. Büszke vagyok a játékosaimra, felkészültünk a mérkőzésre és tartottunk magunkat a tervhez. A szünetben megbeszéltük a hibáinkat, és megbeszéltük, hogy mi nem az a csapat vagyunk, aki kijött az első negyedben. Fokozatosan feljöttünk és a végjátékban három pontra megközelítettük ellenfelünket. A rutintalanságnak köszönhetően lett a végére tíz pont fölötti a különbség.

Kányási Veronika (Aluinvent DVTK): Úgy gondolom jól kezdtük a meccset, kontroll alatt tartottuk a félidőt is, jó ritmusban játszottunk. A második félidőre viszont nem jó hozzáállással jöttünk ki, visszajött a meccsbe TF, harcoltunk és a sok támadó lepattanónknak is köszönhetően győztünk.

Chenise Jenkins (TFSE-MTK): A DVTK jó csapat, az első negyedben be is vittek egy nagy ütést nekünk, de aztán magunkhoz tértünk, lépésről lépésre visszatértünk a meccsbe.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó: kosarsport.hu – DVTK.eu

Hirdetés