Hirdetés
Magyarország

Tina Krajisnik: “a védekezésünk a legnagyobb erényünk”:

:

Hirdetés

A Sopron Basket szerdán este 19 óra 30 perctől a Vasas Akadémia vendége lesz. A klub felületein Tina Krajisnikot kérdezték.

Először is, örülök, hogy tovább tudunk játszani, mert arra már nagyon régen volt példa, hogy ilyen sok meccset tudtunk volna lejátszani egymás után. Reméljük, hogy most megtaláljuk a ritmust és annyi mérkőzést tudunk lejátszani, amennyit csak lehet.

– mondta a kiváló center, utalva arra, hogy november 16. óta már hat tétmérkőzést vívott a Sopron.

Ahogy múlt héten az Euroliga mérkőzéseken, ezúttal is a védekezésen lesz a hangsúly.

Hogy mit várok a meccstől? Azt várom, hogy a saját szintünkön teljesítsünk, a pálya mindkét végén küzdjünk ás megnyerjük a találkozót! Azt kell mondanom, hogy a védekezésünk a legnagyobb erényünk és ha azt jól játsszuk, onnan már jönnek a jó támadások. Ezért mindenképpen az lesz a kulcs, hogy hogy mennyire leszünk fegyelmezettek védekezésben.

– tette hozzá a múlt héten 8 pontot és 7.5 lepattanót átlagoló Tina Krajisnik, aki azt is elárulta, hogy az Euroliga buborék után két nap pihenőt kapott a csapat.

“Két napunk volt pihenni, ami jól is esett. Most pedig elkezdhetünk újra dolgozni és keményen készülni arra, ami ránk vár. A következő “mini buborék”, két mérkőzés, majd a magyar bajnoki találkozók.” – összegzett.

Hirdetés