Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a Vasas – Győr találkozó után:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia 15 pontos hátrányból felállva 75-74-re legyőzte az UNI Győr – MÉLY-ÚT gárdáját. A mérkőzés után Milos Pavlovic vezetőedzőt felmentették tisztségéből a győri együttesnél.

Vasas Akadémia – UNI Győr – MÉLY-ÚT 75-74 (22-23, 15-25, 22-15, 16-11)

Beszámoló, statisztika ITT

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Az első félidőben nagyon pontatlanok voltunk, de az energiával és a sebességgel nem volt baj. Tudtuk, hogy ha nagyobb koncentrációval játszunk, lehet keresnivalónk a mérkőzésen, erről is beszéltünk az öltözőben. Számunkra talán a legjobban alakult a forgatókönyv, a Győr előnyt szerzett, egy kicsit kiengedett, mi pedig lendületet szereztünk. Nagyon örülök, hogy kitartott a végére ez a csekély előny.

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Úgy gondolom, az utolsó tíz perc kivételével uraltuk a mérkőzést. A negyedik negyedben azonban feladtuk a festéket, nem védekeztünk megfelelően, ez pedig vereségbe került. Kintről nagyon gyengén dobtunk a mai napon, egyedül Hruscakova volt jó formában, azonban egy játékossal nem lehet mérkőzést nyerni.

Brianna Fraser (Vasas Akadémia): Tudtam, hogy nagyon egy magas fordulatú, heves mérkőzés lesz a mai, és tudtam azt is, hogy még több energiával kell játszanom annak érdekében, hogy a végéig higgadtak és magabiztosak lehessünk. Nagyon örülök, csapatként és megérdemelten győztünk.

Sandra Ygueravide (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Az első félidőben jobbak voltunk ellenfelünknél, tudtuk mit kell csinálnunk, és hatékonyan végre is hajtottuk a gyakoroltakat. A második félidőben agresszívabb lett a Vasas támadásban és védekezésben is, így ki-ki meccsé alakult a találkozó. Ekkor azonban nem azt tettük, amit kellett volna, ami egy számunkra fájdalmas vereségbe torkollott.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés