Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a 10. forduló legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

A múlt hétvégén, illetve hétfőn, a 10. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-index alapján a hétvége legjobbjának Beatrice Mompremier. Az UNI-Győr MÉLY-ÚT idegenben aratott 70-75-ös sikert a VBW CEKK Cegléd együttese ellen. Mompremier teljesítmény-indexe 39-es lett, 26 ponttal, 16 lepattanóval és 2 szerzett labdával vezette győzelemre a csapatát.

A vasárnapi játéknapon a Sopron Basket 56-61-re bizonyult jobbnak a DVTK-val szemben. Határ Bernadett 21 ponttal, 14 lepattanóval és 5 kiharcolt faulttal fejezte be az összecsapást. A statisztikai lapján a 34-es teljesítmény-index érték szerepel. A 10. forduló következő találkozójának alkalmával a Ludovika-FCSM Csata az NKA Universitas PEAC otthonába látogatott, ahol a pécsiek 86-77-es győzelmet arattak. Kiss Virág 18 ponttal, 10 lepattanóval, 3 szerzett labdával, illetve 3 gólpasszal zárt a hazai együttesben. A teljesítmény-indexe 32-es lett. Ugyanezen a mérkőzésen – ezúttal viszont a budapesti csapatban – Lelik Réka brillírozott, így a negyedik helyen végzett a teljesítményi listán. 31 VAL lett a teljesítmény-indexe, ami részben a 20 dobott pontjából, 7 kiharcolt faultjából és a 4 gólpasszából adódik össze.

Idegenben folytatta magabiztos szereplését az Atomerőmű KSC Szekszárd. Zseljko Djokics együttese 53-92-re győzedelmeskedett vendéglátója, a PINKK Pécsi 424 csapata ellen. Gereben Lívia és Mányoky Réka is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a találkozó során. Míg Gereben 11 ponttal, 9 lepattanóval és 7 gólpasszal, addig Mányoky 11 ponttal, 6 lepattanóval és 6 szerzett labdával segítette a szekszárdiakat a sikerhez. A teljesítmény-indexe mind a kettőnek 26-os lett.

Hirdetés